Waarom onze producten

Waarom onze producten

Het Herbalife Nutrition Institute, dat bestaat uit vooraanstaande deskundigen van over de hele wereld, heeft als taak uitmuntendheid op het gebied van voeding te bevorderen, door middel van klinisch onderzoek en onderwijs over de hele wereld.

Meer dan 300 wetenschappers werken aan onze productkwaliteit en veiligheid en onze ultramoderne apparatuur en kwaliteitscontrolesystemen voeren gedurende het gehele productieproces tests uit. Zo zorgen we ervoor dat elk product optimaal voldoet aan de wettelijke kwaliteitsnormen.

Herbalife Nutrition fabriek met formule 1 bussen op de productieband

Onze faciliteiten functioneren op de nieuwste technologie en behoren tot de meest geavanceerde ter wereld. Al onze laboratoria over de hele wereld zijn ISO 17025-gecertificeerd. In Europa wordt de Herbalife24®-productlijn door het laboratorium LGC getest op verboden stoffen via het wereldwijd bekende en erkende ‘Informed Sport’-programma.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Herbalife Nutrition besloten om een groot deel van het productieproces in eigen beheer te houden.

Van het zaadje van het ingrediënt tot het eindproduct kun je ervan verzekerd zijn dat we optimale kwaliteit leveren.

Have no product in the cart!