Waar we zijn

Waar we zijn

Herbalife Nutrition is opgericht in 1980 in de Verenigde Staten. Tegenwoordig vind je ons in meer dan 90 landen met meer dan 10.000 medewerkers over de hele wereld.

HOOFDKANTOOR
Het hoofdkantoor van België en Nederland bevindt zich in Utrecht (NL). Hier houdt een enthousiast team van meer dan 30 medewerkers zich dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden ter ondersteuning van de Belgische en Nederlandse markt. Op het hoofdkantoor bevinden zich de afdelingen Member Services, Sales Support, Marketing & Communicatie, Digital, Events en Member Business Practices & Compliance.

EMEA DISTRIBUTIECENTRUM
In Venray (NL) is het Distributiecentrum van Herbalife Nutrition Europa gevestigd. Met ongeveer 260 medewerkers dragen we zorg voor de distributie van de Herbalife Nutrition producten naar de Members binnen Europa en distributiecentra wereldwijd. Daarnaast vervult het EDC een expertise & audit rol op het gebied van douane – en transportzaken, voorraadmanagement, facilitaire aangelegenheden en evenementenondersteuning ten behoeve van alle Herbalife Nutrition vestigingen binnen de gehele EMEA regio.

Have no product in the cart!